Om oss

Vi är utbildade i England på Anglo European College of Chiropractic, Europas äldsta och mest välkända kiropraktorutbildning. Vår kiropraktorutbildning är en 5 årig magisterutbildning och ger behörighet till att jobba i hela världen.

Behandlingarna kan göras på både svenska och engelska, vi talar bägge språken flytande.

Frida Forshällen

Jag tog examen från Anglo European College of Chiropractic i England 2017. Därefter jobbade jag på en klinik sydväst om London i 5 år innan jag kände att det var dags att flytta hem till Sverige igen. Jag har jobbat med ett Formel 1 team och gått vidareutbildningar inom dry needling, fascia (Bindväv) behandling och löparskador. Innan jag gick kiropraktorutbildningen utbildade jag mig till massageterapeut.

Jag behandlar hela kroppen men inriktar mig på ländryggsbesvär, kronisk stelhet, knäproblem och löparskador.

När jag inte jobbar springer jag gärna orientering, klättrar eller åker längdskidor.

Elliot Goodrich

Jag tog examen från Anglo European College of Chiropractic och har över 10 års erfarenhet som kiropraktor. Jag har jobbat med London Maraton, Triathlon VM och sponsrat unga och lovande atleter och paraatleter.  
Jag tycker om att behandla komplexa biomekaniska problem, så som långvarig axelsmärta, huvudvärk samt fot- och ankelproblem. Rehab ligger även varmt om hjärtat och jag gillar att lägga upp träningsprogram.  

På fritiden tycker jag om att köra mountainbike, klättra och åka skidor.

Rulla till toppen